Travel Tips & Pics


Dag 2 - Portland - Sunriver (Bend)


Onze eerste echte "roadtripdag" zit erop. En het is nu al supergaaf!

Vanmorgen op tijd vertrokken voor ons doen, uurtje of 09.00. Eerst de stad Portland uit en via de mooie "historic route 30″ naar "Multnomah Falls" gereden. Een prachtige waterval, die wel erg toeristisch was, maar zeker de moeite waard. Populair ook vanwege de ligging vlakbij de weg.

Daarna nog de berg Mount Hood beklommen (met de auto dan). Daarbij reden we midden door de wolken. Altijd mooi!

Toen verder richting het zuidoosten van Oregon. We kwamen via een omweg nog door een Indian Reservation, waar we door een prachtige woestijnachtige bergomgeving reden. Alvast veel mooie plaatjes kunnen schieten vandaag.

Na een picknick in het plaatsje Warm Springs en even wat boodschappen in de stad Madras kwamen we eind van de middag aan op een prachtig (ietwat decadent) resort in Sunriver, gelegen 20 minuten rijden ten zuide van de stad Bend. Het heet Sunriver Resort. De kamer die we hebben heeft een eigen porch met schommelstoelen en binnen een gashaard. Erg luxe allemaal. Zelfs de nieuwe rol WC papier is in Tule verpakt...

Daarna gelopen naar "Sunriver Village" om daar een restaurantje uit te zoeken. De Bar & Grill was echt een schot in de roos. Heerlijk gegeten. Marco kon niet kiezen uit de 20 biersoorten, dus mocht hij er een paar voorproeven. Uiteindelijk een "Sinistor Black Ale Draft" gekozen. Die was erg lekker bij zijn Angus Steak.


Gereden afstand:200 mile

Overnachting: Sun River Resort - Bend

Volgende dagFotogalerij: Dag 2 - Portland - Sunriver (Bend)

—————