Travel Tips & Pics


Dag 25 - Salt Lake City - Amsterdam


Vanmiddag om 12.30 uur geland in Amsterdam na een reis van zo'n 15 uur. De reis ging heel voorspoedig met een soepele overstap in Atlanta.

Marco was nog vergeten om z'n survival zakmes in de gewone koffer te doen, dus die zat nog in z'n handbagage (rugtas). Daardoor kwamen we aan de praat met de mannen van de beveiliging in Salt Lake City Airport. Toen ze hoorden dat we uit Nederland kwamen begonnen ze gelijk over de voetbalwedstrijd gisteren en kwam er zelfs één aanzetten met een box tissues voor ons. Toevallig was er ook net een Argentijnse jongen die vlak achter ons stond bij security en er ook gelijk op inspeelde. Jajaja, heel leuk, beetje dollen ten koste van de Nederlanders. Het zakmes moesten we natuurlijk alsnog inleveren...

Verder hadden we nog een zeer goedkope grote fles rum op de kop weten te tikken op de luchthaven van Atlanta. Daar wilden ze onze "final destination" weten en er ontstond verwarring toen we zowel Netherlands als Amsterdam noemden. Dus even haarfijn uitgelegd dat Amsterdam de hoofdstad is van The Netherlands. Dat we ook nog "Holland" noemden tijdens de uitleg, hielp niet echt mee  ;) .

Op Schiphol werden we opgehaald door mijn ouders en thuis kwam broerlief met gebak aanzetten (alsof we nog niet genoeg gegeten hebben afgelopen maand :) ) en waren zelfs mijn caafjes al teruggebracht en voorzien van een lekker schoon hok. Thanks buuf!

Nu even lekker bijkomen en proberen wakker te blijven tot vanavond. Hopelijk hebben we snel het ritme weer te pakken en kunnen we maandag met frisse zin beginnen op het werk ;).

Terug naar overzicht reisverslagen


Fotogalerij: Dag 25 - Salt Lake City - Amsterdam

De afbeeldinggalerij is leeg.