Travel Tips & Pics


2012 California - Nevada - Arizona - Utah


Hierbij een overzicht van onze family roadtrip per camper van 2012.

Reizigers: Sandra (that's me), Harry en Chris (mijn vader en zijn broer) ook wel de Gebroeders Bever genoemd en mijn nicht Linda.

Reisduur: 21 dagen

Reisperiode: 23 april - 13 mei 2012

Vervoersmiddel: camper

De enige reis die wij per camper hebben afgelegd en in uniek reisgezelschap. Het begon als grapje op een verjaardag toen mijn vader zei dat hij mijn oom en tante in Amerika wel wilde bezoeken en daar wilde rondtoeren. Daarna zei zijn broer Chris dat hij dan wel met hem mee wilde aangezien mijn mams het niet zo zag zitten. Ik riep toen spontaan dat ik wel als gids mee wilde en toen zei mijn oom dat zijn dochter Linda dan ook wel mee zou gaan. En zo geschiedde...

Vooraf had ik een route gemaakt als leiddraad en we hadden een campinggids van mijn oom (die in SLC woont) waar we de campings ter plekke op uitzochten. We waren vroeg in het seizoen, dus op de meeste campings was het nog erg rustig en dus was reserveren niet nodig. Soms pleegde ik vooraf een belletje naar de camping om te checken of er plek was.

Klik hier of in het menu op de verslagen per dag met de belangrijkste bezienswaardigheden.Of via één van deze rechtstreekse links:

San Francisco

Sequoia & Kings Canyon National Park

Death Valley National Park

Las Vegas

Grand Canyon National Park

Zion National Park

Bryce National Park

Salt Lake City
Ga naar Dag 1

Go back up