Travel Tips & Pics


Dag 21 - SLC en omstreken


De laatste volle dag is aangebroken. We doen het rustig aan, maar gaan er nog wel even uit natuurlijk. Uncle Joe wil ons meenemen naar Sundance Mountain Resort (founded by Robert Redford). Op de heenweg stoppen we even om het water van Bridal Veil Falls naar beneden te zien vallen. Sundance is In de winter een ski-gebied, maar in zomer kun je er ook leuk rondkijken. Helaas blijken de stoeltjesliften de berg op nog niet open te zijn, aangezien we nog vroeg in het seizoen zitten (begin mei). Toch even rondgelopen daar, al was het erg rustig.

Daarna zijn we naar Cabela's geweest. Een mega grote outdoor winkel waar je echt je ogen uitkijkt. Opgezette dieren, levende dieren (voornamelijk vissen), geweren, bbq's, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een uitgebreide sortering van. Dus hier vermaken we ons ook minstens een uur.

Daarna op "huis" aan, alwaar mijn tante reuze-steaks gaat bereiden. Onze bijna vegetariër/flexitariër Linda moet wel even slikken van zulke hompen vlees. Ze heeft in jaren niet zoveel vlees gegeten als in de afgelopen drie weken, want de Gebroeders Bever spugen er ook niet in, zullen we maar zeggen. Nog even doorbijten en ze mag weer gewoon doen :D

we sluiten de avond af met een potje poolen in de huiskamer. Hoe cool is dat :)


Fotogalerij: Dag 21 - SLC en omstreken

/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/bridal-veil-falls-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/dsc01985-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/deer-creek-state-park-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/dsc01999-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/p1030057-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/p1030046-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/dsc02025-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/dsc02038-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/p1030104-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-slc-en-omstreken/dsc02054-jpg/

—————