Travel Tips & Pics


Dag 5 - Naar Visalia


Vandaag rijden we van Santa Barbara naar Visalia. Dit is een plaatsje dichtbij de ingang van Sequoia National Parks. Het is een echte "rijdag". Want met de camper 220 mile afleggen, dat kost wel een paar uurtjes. Het is geen fijne weg om te rijden met een heel druk deel vooral bij Bakersfield in de buurt. De camper voelt soms al een vrachtwagen zeker heuvel op, maar tussen de echte Amerikaanse vrachtwagens en normale wagens voelt het ook als een kleine slak. Alles raast langs je heen. Maar goed, we overleven de rit natuurlijk wel.

De campgrounds in het park zelf zijn nog niet open en de zuidelijke ingang van het park is gesloten voor campers. We kiezen dus voor een RV park buiten het National Park. Ik kies het uit de campinggids op de dag zelf, het is Wooden Shoe RV Park in Visalia. (Geen goede research gedaan, zoals ik tegenwoordig zou doen.) Helaas is het niet zo'n fijne locatie, vlak naast een weg en een treinrails, maar we zijn moe van de rit en besluiten hier één nacht te blijven.

Wel maken we direct plannen voor de komende dagen. We spreken af om morgenochtend een gezinsauto te huren voor 2 dagen om daarmee Sequoia en Kings Canyon National Parks te gaan bekijken. Ook zullen we na het uitchecken hier morgenochtend de camper gelijk naar een betere camping brengen om de 2 nachten daarna te verblijven.


Gereden afstand: 220 mile

Overnachting: Wooden Shoe RV Park (bevalt niet - nu permanent gesloten)

Volgende dag


Fotogalerij: Dag 5 - Naar Visalia

/album/fotogalerij-dag-5-naar-visalia/p1010047a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-naar-visalia/dsc00196a-jpg/

—————