Travel Tips & Pics


Dag 2 - San Francisco - Morgan Hill


Deze ochtend gaan we 2 uurtjes door de stad toeren met de sightseeing bus. We installeren ons bovenop het dek, zodat we goed zicht hebben en foto's kunnen schieten zonder een raam ertussen. Via oortjes kunnen we horen wat de gids te vertellen heeft over de omgeving. Vooral op de Golden Gate Bridge suist de wind lekker om onze oren, maar het is zeker een leuke ervaring!

Daarna gaan we terug richting hotel om onze bagage te halen en een taxi te bellen om ons naar Cruise America te rijden waar we onze camper hebben gehuurd. We zijn vrij duidelijk dat het gaat om 4 personen + de nodige bagage, maar toch komt er geen mini-van, maar een normale taxi. Volgens de chauffeur natuurlijk geen probleem. Ik weet niet meer hoe, maar we hebben onszelf en alle bagage toch in de taxi kunnen proppen. Gelukkig was het niet zo ver rijden.

De camper ziet er, na grondige inspectie van de Gebroeders Bever, goed uit. Onze eerste bestemming in Morgan Hill is maar een uurtje rijden, maar wel prettig om even aan de camper te wennen. Mijn vader is de main-driver deze reis. De camper is voor Amerikaanse begrippen niet zo groot, maar voor Nederlandse begrippen flink aan de maat. Hij is 9 meter 30 lang. Officieel kunnen er 7 personen in slapen. Wij wilden graag alle 4 een apart bed, daarom was de keuze op deze camper gevallen. Het rijden in een camper voelt wel een beetje als rijden in een vrachtwagen. Er rammelt van alles, waar zelfs de Gebroeders Bever niet heel veel aan kunnen veranderen. We hebben een navigatie systeem meegekregen van onze familie uit SLC.

Onderweg stoppen we eerst nog bij een grote supermarkt om flink wat inkopen te doen. Dit kost, zoals verwacht ook wel even wat tijd. Je moet overal naar op zoek en hebt heel veel keus. Daarnaast zijn we met z'n vieren en dient er natuurlijk overleg plaats te vinden over "wat willen we eten/drinken" etc.

Daarna rijden we naar onze eindbestemming van vandaag, het RV park in Morgan Hill. Deze is gekozen vanwege de centrale locatie, zodat we morgen naar Pismo Beach kunnen rijden.


Gereden afstand: 60 miles

Overnachting: Coyote Valley RV Resort - Morgan Hill

Volgende dag


Fotogalerij: Dag 2 - San Francisco - Morgan Hill

/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000741a-jpg2/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000751a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p100075a7-jpg/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000809a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000822a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000839a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000901a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000894a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-2-san-francisco-morgan-hill/p1000907-jpg/

—————