Travel Tips & Pics


Dag 1 - San Francisco


We vliegen met een rechtstreekse vlucht van KLM naar San Francisco en landen rond het middaguur. Alles is voorspoedig gegaan, alleen de rij bij de douane in San Francisco is erg lang. Denk dat we daar zo maar 1,5 uur hebben staan wachten.

De camper kunnen we morgen pas ophalen, dus we hebben voor de eerste nacht een hotel in de stad geboekt.. Daar gaan we eerst naartoe en frissen ons op. We besluiten deze middag naar Fisherman's Wharf te gaan (Pier 39). Dit is op loopafstand, al is de bedoeling om terug met één van de leuke cable cars te gaan. Uiteindelijk doen we dit niet, omdat er een hele rij staat en we dan toch liever gaan lopen. Dit lopen valt echter toch nog best wat tegen, want San Fran is niet vlak... En onze papa's zijn de jongste niet meer. Maar rustig aan gedaan en ging uiteindelijk prima. 

Op Pier 39 hebben we natuurlijk bij de zeehonden staan kijken en een beetje rondgekeken. Alcatraz en de Golden Gate Bridge waren moeilijk te zien door de mist, maar toch een glimp opgevangen. Ergens wat gedronken en plannen gemaakt voor de volgende dag.

We besluiten om morgenochtend een toer te doen met zo'n toeristenbus met open dak, zodat we in korte tijd toch iets meer van de stad kunnen zien, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. In verband met de vlucht zijn we ondertussen al 24 uur wakker, daarom gaan we redelijk op tijd slapen.


Gereden afstand: 0 km

Overnachting: Hotel.....

Volgende dagFotogalerij: Dag 1 - San Francisco

/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/dsc00003a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/p1000691a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/p1000703a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/p1000724a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/p1000732a-jpg1/
/album/fotogalerij-dag-1-san-francisco/p1000741a-jpg1/

—————