Travel Tips & Pics


Dag 4 - Zion - Las Vegas


Wauw wat een intensief dagje weer! Vanmorgen de mooie cabin op de Zion Mountain Ranch verlaten en de weg genomen die nogmaals door het National Park ging. Nog een korte wandeling van 45 minuten gemaakt, dit was de Loser Pine Creek trail, in de laatste haarspeldbocht als je de canyon in rijdt vanuit de oosterlijke ingang van Zion. Hier meer details.  Daarna zijn we op weg gegaan naar Viva Las Vegas!

Super ruime kamer hier in het Desert Rose Resort, met volledige keuken, een balkon en een zwembad. En gelukkig AIRCO! Want mijn god, zoals altijd is het warm in Las Vegas. 110 Fahrenheit ofwel 43 graden celcius!

Het appartementencomplex is gelegen pal achter het Hooters Casino en dus op loopafstand van de MGM Grand en Tropicana.

We zijn na het eten de Las Vegas Boulevard een heel stuk afgelopen. Wat een gekkenhuis is het hier toch. Blijft wel leuk om te zien, maar te zot gewoon. Al met al vanavond zo'n 2,5 uur gelopen. Gelukkig was het wat afgekoeld naar zo'n 38 graden... Constant een flesje water in de hand dus. Die worden dan ook gretig verkocht op straat, want na een half uurtje zit er lauwwarm water in het flesje (als er uberhaupt nog iets in zit).

Alle Nederlandse grote DJ's lijken hier ook aanwezig (Tiesto, Armin, Hardwell en nog een paar). En men staat er voor in rij!! Hardwell stond handtekeningen uit te delen (ofzoiets) en dranghekken waren nodig. Wij hebben het even gelaten voor wat het was.

En nee, niet gegokt, geen show gezien, behalve de fountain show bij het Belaggio Hotel...

Of is het gezegde waar? What happens in Vegas, stays in Vegas


Gereden afstand: 190 mile

Overnachting: Desert Rose Resort - Las Vegas

Volgende dag