Travel Tips & Pics


dag 15 - Jackson - Grand Teton National Park


Vandaag weer een heel bijzondere dag gehad... We zijn vanuit Snake River KOA naar het Grand Teton National Park gereden. We zijn dus ondertussen in de staat Wyoming beland. En dit park is toch weer ontzettend mooi. Vorig jaar zijn we hier met z'n tweeën geweest, maar we wilden het graag laten zien aan mijn ouders, die nu meereizen.

We zijn naar Jenny Lake gereden en hebben daar de Shuttle Boat genomen naar de overkant. En daar hebben we zowaar een hike gedaan naar de Hidden Falls. Het was vooral voor mijn ouders een heftig wandelingetje, aangezien het hier nog steeds boven de 30 graden is. Maar het doel van de hike, de prachtige hoge waterval, was het zeker waard. En ze hebben nu ervaren wat wij zo leuk vinden aan hiken in de National Parks.

Na het terugvaren liepen we naar de auto en daar stonden een paar elk (hertensoort) te grazen. Dat is altijd een kadootje.

We hebben daarna nog het stadje Jackson bezocht. Leuk knus stadje wat zeker ook bruist. Zeker leuk om even doorheen te lopen. De dag afgesloten bij de supergave cabins aan de Snake River met een lekkere BBQ.

Morgen staat een deel van Yellowstone Park op het programma. Overal waar we hier zitten is de wifi niet om over naar huis te schrijven... sterker nog.... dat naar huis schrijven gaat gewoon niet. Dus de verslagen komen later on-line.


Gereden afstand: 80 mile

Overnachting: KOA campground Snake River - Jackson Hole

Volgende dag