Travel Tips & Pics


Dag 7 - Williams - Sedona - Williams


Wauw! Het stadje Sedona is echt adembenemend... Maar echt enorm toeristisch geworden vergeleken met de laatste keer dat ik hier was, zo'n 20 jaar geleden.Het landschap doet je denken aan cowboyfilms, met "Cathedral Rock" als meest bekende rotsformatie. De omgeving staat bekend om de spirituele kracht die de bergen uitstralen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier niet zo vatbaar voor ben, maar 20 jaar geleden "voelde" ik dat meer dan nu. Dat komt ook door het reisgezelschap van toen en nu. Marco en ik zijn beide vrij nuchter op dit vlak. Maar we hebben zeker enorm genoten van de omgeving. Nu moet ik zeggen dat een file om het stadje in te komen waarschijnlijk ook niet meehelpt om het spirituele gevoel op te wekken.

Voor mij wel een gevoel van nostalgie om hier toch weer terug te keren zo'n 20 jaar na data. Toen was ik hier met een goede vriendin en dit was één van de plaatjes die zij uit een reisgids had opgeduikeld (tja nog geen internet toen).

Wederom was het een zeer warme dag, dus we hebben alleen een korte wandeling gemaakt en daarna lekker geluncht in het stadje. Toen weer teruggereden naar Williams, van waaruit we morgen naar de Grand Canyon rijden. Dus op tijd naar bed, proberen vroeg op te staan, zodat het qua warmte nog een beetje te doen is om een stuk naar beneden de canyon in te wandelen.


Gereden afstand: 120 mile

Overnachting: Canyon Motel & RV Park - Williams

Volgende dag


Fotogalerij: Dag 7 - Williams - Sedona - Williams

—————