Travel Tips & Pics


Dag 18 - West Yellowstone


Yellowstone is een zeer veelzijdig park, met zijn watervallen, canyons, geisers, pools en natuurlijk de wilde dieren.

Vandaag weer aardig wat van mee kunnen pikken.We reden nu van de oostkant van het park naar de westkant via de Norris Canyon Road en hebben zoveel mogelijk dingen meegepakt. Sowieso natuurlijk de "Grand Canyon of the Yellowstone" met z'n indrukwekkende waterval. Een leuk hike'je gedaan in het gebied van het Norris Geyser Basin.

Een grote bizon die vlak voor onze auto op z'n gemakkie ging oversteken was wel een hoogtepunt. Wat een grote logge beesten zijn dat toch zeg. Later zagen we ook nog een kudde bizon stieren op hun dooie akkertje oversteken en twee van de heren gingen nog even een robbertje uitvechten midden op de weg. Dit staat wel op de film, maar niet op de foto. Het gebeurde wat verderop, maar we konden het toch duidelijk zien. Alle automobilisten wachtten keurig op hun beurt, want wildlife wordt hier natuurlijk volledig gerespecteerd en terecht.

Weinig woorden in dit verslag. Deels omdat we dit stuk met z'n vieren reizen, daardoor is er minder tijd om te schrijven. Maar de foto's spreken voor zich. We hebben een fantastische dag gehad. We overnachten met z'n vieren in een cabin, die eigenlijk een veredelde chalet. Maar ruim zat voor ons vieren.


Gereden afstand: 150 mile (?)

Overnachting: Yellowstone Wildlife Cabins - West Yellowstone

Volgende dag