Travel Tips & Pics


Dag 21 - Sheep River Park


Onze laatste volle dag van deze mooie reis! Op aanraden van onze vriendin gaan we naar Sheep River Provincial Park in Kananaskis County. We stoppen bij "Bighorn overlook", maar zien dit keer geen Bighorn Sheep. Die steken liever verderop de weg over, haha. De rivier waar dit park naar vernoemd is heet Sheep River. We rijden naar Sheep River Falls waar het heerlijk rustig is en genieten daar van de omgeving.

Later in de middag gaan we nog even uit lunchen met onze vriendin en haar dochter. En dan zit het er echt op. We gaan ons opmaken voor de vlucht vanavond laat.

Via Calgary vliegen we terug naar Amsterdam. Het was een supermooie reis die ons nog lang zal bijblijven. Dit was de eerste keer in het mooie Canada en wat hebben de staten British Columbia en Alberta veel natuurschoon te bieden! Onbeschrijvelijk! Daarnaast is het fantastisch zo dicht bij wilde dieren te komen, met name de beren hebben natuurlijk veel indruk achtergelaten.

Zeker een bestemming die voor herhaling vatbaar is!

"Op harhaling" wil ik het niet noemen, maar we hebben in 2014 onze USA trip gecombineerd met wederom bestemmingen in British Columbia en Alberta. Andere route, andere mooie plekken. Wel gingen we ook in 2014 weer naar Banff en Okotoks. 


Gereden afstand: 160 kmFotogalerij: Dag 21 - Sheep River Falls

/album/fotogalerij-dag-21-sheep-river-falls/img-5318a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-sheep-river-falls/img-5337a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-sheep-river-falls/img-5338a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-sheep-river-falls/img-5340a-jpg/
/album/fotogalerij-dag-21-sheep-river-falls/img-5342a-jpg/

—————