Travel Tips & Pics


Dag 10 Whistler - Squamish


Helaas regent het vandaag. We belsluiten om eerst even te gaan shoppen voor een regenjas voor Marco. We weten niet goed waarom, maar Whistler trekt ons niet zo erg en daarom besluiten we  een stukje terug te rijden en te gaan hiken in het plaatsje Squamish.Eerst even  naar het visitor's centre geweest en daar gevraagd waar we het beste konden hiken. Het is Alice Lake Provincial Park geworden. Waarschijnlijk konden we in Whistler ook prima hiken, al leek het vooral ski-gebied waar we niet echt op voorbereid waren.

Dit verslag is geschreven jaren nadat de reis plaatsvond (op basis van foto's en herinneringen) omdat het originele verslag niet is opgeslagen.

Hét nadeel van een reis die je niet zelf boekt, is dat je daardoor ook geen tijd neemt om écht goed uit te zoeken waar je wilt overnachten en hoe je je tijd wil invullen. In latere reizen heb ik me veel beter ingelezen in wat er zoal waar te doen is, etc.

We hebben ons wel vermaakt deze dag, maar het was geen indrukwekkende dag, zoals veel van de andere dagen wel waren deze reis.


Gereden afstand: 120km

Overnachting: Blackcomb Lodge - Whistler

Volgende dag


Fotogalerij: Dag 10 Whistler - Squamish

—————