Travel Tips & Pics


Dag 1 - AMS-SLC

Donderdag 31/5
 
Vroeg opgestaan om rond half zeven de trein te pakken. Mijn vader is zo lief geweest om ons op te halen met de auto en ons naar het station te brengen. Eenmaal op Schiphol ging alles vrij soepel. Voor vluchten naar Amerika moet altijd meer tijd worden ingenomen omdat ze op Schiphol al een "interview" met je afnemen (tenminste als je met Delta vliegt). Daarnaast begint het boarden van grote toestellen ook al een uur van tevoren. We vlogen in een Boeing 767. Met wat moeite vooraf thuis,uiteindelijk prima plekken bij de nooduitgang kunnen regelen, en tijdens de ruim 10 uur durende vlucht viel er niets te klagen qua verzorging. Top allemaal. Alleen de airco stond echt keihard aan. Dus fris was het wel.
Aangekomen op Salt Lake City Airport hadden we nog 2 uur nodig om door douane te komen, op koffers te wachten en vooral om te wachten in de rij voor de huurauto. Maar het werd beloond! We kregen een grotere SUV dan gepland! Een Nissan Pathfinder, dus Marco is weer in z'n nopjes!
Naar het huis gereden van Tante Joke en Uncle Joe, op 15 minuten rijden. Natuurlijk een warm onthaal hier met vooral veel te veel te eten, maar altijd gezellig om hier te zijn. Lekker bijgekletst en toch nog tot 22.00 uur volgehouden om wakker te blijven (we hebben hier 8 uur tijdsverschil, dus we waren al 24 uur wakker).
 
 
Overnachting: West Valley City bij onze familie
Weer: 30 graden met veel wind

Fotogalerij: Dag 1 - AMS-SLC

/album/fotogalerij-dag-1-ams-slc/foto-nissan-pathfinder-jpg/

—————


Onderwerp: Dag 1 - AMS-SLC

Geen commentaar gevonden.