Travel Tips & Pics


Dag 5 Kjul Strand en Hirtshals

Vandaag een rustig dagje in het noorden van Denemarken. Het is een stuk koeler hier vandaag, dus Leo was in z’n element.

Een uur gelopen op het Kjul Strand hier om de hoek om even lekker uit te waaien. Ook op dit strand mogen auto’s rijden, dus zelfs na het vastzitten eerder deze week durfden we het toch nog een keer aan. Echte daredevils zijn we whaha. Wel vrij snel de auto geparkeerd om niet alles aan het lot over te laten. Stuk rustiger op dit strand omdat het koeler is en minder toeristisch, dus de kans op snelle hulp op het strand is ook minder groot, mocht het misgaan.

Na de strandwandeling een stukje gereden en in het centrum van het dorpje Hirtshals uitgekomen. Vanuit hier gaan er veel veerponten naar allerlei verschillende plaatsen, dus ook de pont die wij morgen nemen naar Kristiansand in Noorwegen.

Even rond gelopen en drankje genuttigd op een terrasje in het dorpje en nu weer terug bij het huisje. Daar stonden de paardjes (oke het zijn pony’s) Hans Klok en cornuiten Leo al op te wachten.  Echt frappant dat vooral Hans Klok (met z’n blonde manen) en Leo naar elkaar toe trekken. Hij jaagt zelfs sommige andere soortgenoten weg als die te dicht in de buurt willen komen. Steeds kusjes geven en snuffelen. Echt leuk!

Morgen weer door en de komende dagen geen wifi.

 

Overnachting: Huisje Hirtshals

Weer: 21 graden half bewolkt, later op de dag strak blauw

Volgende dag

Terug

 

PS. Ik ging gisteren middernacht Leo nog een keer uitlaten en het was nog steeds niet donker. Kort donker hier dus, ongeveer van 01.00-04.00 uur!

 


Fotogalerij: Dag 5 Kjul Strand en Hirtshals

/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/img-2570-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210057-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210060-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210063-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210068-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210074-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210075-jpg/
/album/fotogalerij-dag-5-kjul-strand-en-hirtshals/p1210076-jpg/

—————


Onderwerp: Dag 5 Kjul Strand en Hirtshals

Geen commentaar gevonden.