Travel Tips & Pics


Dag 3 Havneby Romo

Hier aan de kust, de Deense kust...

Vandaag ook hier aan de warme kant (net als in NL, maar dan net iets minder benauwd). Hier rond de 30-32 graden. Aan zee was het wel te doen, bij het huisje wel erg warm. ‘sNachts koelt het hier wel lekker af, dus dat is wel fijn met slapen.

Vanmorgen eerst naar het havenstadje van het eiland gereden Havneby. Was niet heel veel, had er iets meer van verwacht. Toch even boodschappen daar gedaan en de auto neergezet waar je het strand op kon lopen. Dachten we... Maar nee, het bleek een wildreservaat waar je in deze tijd van het jaar de dieren met rust moet laten. Okayyyy....

Daarna zagen we borden met S⌀nderstrand, dus die maar gevolgd. Ook hier kon/moest je met de auto het strand op , maar na 2 km rijden op het zand was er nog geen zee te bekennen en het was erg rustig op wat kite activiteiten na. Dus toch maar weer naar het strand gereden waar we gisteren waren (Lakolk Beach). Daar was het nu veel drukker. Dat wil zeggen voor Deense begrippen, stel je er vooral niet de Nederlandse stranddrukte van voor haha! We werden een beetje overmoedig met rijden over het zand, hoe dichter bij de zee, hoe prettiger natuurlijk... Maar we kwamen vast te zitten. Ohoh...

Nou prima plek om de auto voor nu even te parkeren, eerst maar even naar de zee om Leo te laten zwemmen. En ja, hij ging zowaar ook even echt zwemmen zonder de grond onder z’n pootjes te voelen. Hij kan het nog J Veel mensen met hondjes hier, dus hij vond het weer geweldig!

Eenmaal weer terug bij de auto, kwam er vrijwel direct een pick-up truck aan met een Deens stel erin. Ze bleven stil staan toen ze onze auto zagen en ik vroeg of ze ons even uit het zand willen trekken. Prima, zo gezegd, zo gedaan! Dat probleem ook weer opgelost.

Nog even genoten van het strand en toen weer richting huisje gegaan voor de laatste chill avond hier.

 

Overnachting: Huisje Trinnesvej – Bolilmark – R⌀m⌀

Weer: 31 graden, zonnig

Volgende dag

Terug

 

 


Fotogalerij: Dag 3 Havneby Romo

/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/p1200976-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/p1200968-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/p1200974-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/p1200969-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/a20190625-133451-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/img-2543-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/img-2549-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/img-2555-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/img-2557-jpg/
/album/fotogalerij-dag-3-havneby-romo/p1200977-jpg/

—————


Onderwerp: Dag 3 Havneby Romo

Geen commentaar gevonden.