Travel Tips & Pics


Dag 7 Offersøy


Voor vanochtend hadden we een wildlife safari geboekt hier vanuit Offersøy Feriesenter. Gisteren al begrepen dat we de enige deelnemers zijn en dat we lopend vanuit hier zouden gaan met de eigenaar van het Feriesenter, op zoek naar elanden en rendieren. Nu zijn we ze spontaan gisteren al tegengekomen, maar meer is altijd beter in dit geval. Dus wij vanmorgen op pad voor een mooie wandeltocht.

Het was zeker leuk om door de omgeving te wandelen met iemand die de weg kent en hier en daar er nog wat over kan vertellen. Onderweg nog een break met koffie en koekjes die hij had meegenomen, maar helaas helaas... geen elanden of rendieren gespot deze keer.

De "safari" stelde dus niet heel veel voor, indien je een echte excursie verwacht, maar we vonden het alsnog leuk om op deze manier meer van de omgeving te zien.

Vanmiddag nog een stuk gelopen hier achter de ingang van het Feriesenter. Daar konden we richting een uitkijktoren. En tegen zonsondergang zijn we een stuk gaan rijden, om mooie plaatjes te spotten met de ondergaande zon en natuurlijk sowieso altijd de ogen open houde voor meer wildlife.

Elke avond kijken we natuurlijk rijkhalsend naar de sterrenhemel om te checken of we nogmaals het noorderlicht mogen aanschouwen. Maar dit is helaas niet elke avond een zekerheidje.


Volgende dag